Mijn favorieten

ik ben ondernemer.


Zaat Vastgoed Makelaardij is ook de makelaar van bedrijfsmatig en agrarisch vastgoed. Hieronder een kort overzicht van de activiteiten op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG).
 
Verkoop
Een kantoorgebouw, een bedrijfshal, landbouwgrond of een investeringsobject. Zaat Vastgoed Makelaardij heeft ruim ervaring in het verkopen van agrarisch en bedrijfsmatig onroerend goed. Vertrouw op onze kennis van ondernemerschap, de lokale markt en ons grote zakelijke netwerk!
 
Aankoop
Op zoek naar een bedrijfsruimte? Of wellicht naar landbouwgrond? We hebben veel te bieden! En als ons eigen aanbod niet afdoende is, begeleiden we graag tijdens het zoek- & aankooptraject.


 
Aan-/verhuur
Naast aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed, begeleiden we ook aan- en verhuurtrajecten van zakelijk onroerend goed. Bel voor een vrijblijvende afspraak of bekijk ons huuraanbod.

Bedrijfstaxaties
Wij zijn gecertificeerd NVM makelaar/taxateur in bedrijfsmatig vastgoed en een gedegen keuze als het gaat om bedrijfstaxaties. Wij hebben jarenlange ervaring in het waarderen van alle soorten bedrijfsobjecten, waaronder: kantoren, bedrijfshallen, winkels, horecagelegenheden, onderwijsinstellingen, agrarische bedrijven en verschillende soorten grond.

Gebiedsontwikkeling & nieuwbouw
Naast het verhandelen van bestaande bouw, is Zaat Vastgoed Makelaardij ook een graag geziene partner in de realisatie en verkoop van nieuwbouw: vanaf de allereerste ontwikkelingen – het verkrijgen van grondposities, doorlopen van gemeentelijke trajecten en marktonderzoek – tot het sluiten van de koop-aannemingsovereenkomst met de toekomstige bewoner.
 
Referenties: Bloemstraat te Huissen, De Breekenhof te Driel, De Heegh te Didam, De Rondehof te Elst
 
Uitponding
Het verkopen van woningen die misschien al jarenlang zijn verhuurd, is voor Zaat Vastgoed Makelaardij niks nieuws. Contact onderhouden met de zittende huurder of beheerdersorganisatie? Het verkoopklaar maken van de woning? Kadastrale inmeting van het perceel? Zaat Vastgoed Makelaardij neemt zorg uit handen en begeleidt gedurende het gehele traject.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring