Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bergerdensestraat in Bemmel 6681 LK

Bergerdensestraat

6681 LK Bemmel
Vraagprijs € 240.000,- k.k.
026-3884003

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Als je je droomhuis niet kunt vinden, waarom bouw je het dan niet zelf…?!
Deze unieke kans heb je aan de Bergerdensestraat, de weg die de Huissense wijk ‘Het Zand’ verbindt met de Rijkerswoerde Plassen. De kavel van 4.090 m² groot is gelegen te midden van de landerijen; op...
Lees meer

Omschrijving

Als je je droomhuis niet kunt vinden, waarom bouw je het dan niet zelf…?!
Deze unieke kans heb je aan de Bergerdensestraat, de weg die de Huissense wijk ‘Het Zand’ verbindt met de Rijkerswoerde Plassen. De kavel van 4.090 m² groot is gelegen te midden van de landerijen; op loopafstand van Park Lingezegen. Dit groene gebied tussen Huissen, Elst en Bemmel is immers een heerlijke plek om te recreëren.
 
Zowel per fiets als auto zijn tal van voorzieningen perfect bereikbaar: supermarkten, basisscholen, medische voorzieningen en sportvelden. De ligging van Huissen is gunstig ten opzichte van de buursteden Arnhem & Nijmegen en binnen enkele autominuten zijn diverse auto(snel)wegen (waaronder de A12, A15, A50 en A325) bereikbaar.
 
Bijzonderheden
De gehele kavel is bestemd voor ‘wonen’ en het royale bouwvlak van ca. 21 x 21 meter biedt mogelijkheden voor vrijwel elk droomhuis. Het bestemmingsplan beschrijft een maximale inhoud van 850 m³, een maximale bouwhoogte van 10 m en een maximale goothoogte van 6 m. Ook de bouw van bijgebouwen is toegestaan met een maximale oppervlakte van 75 m². Alle bouwregels bekijken? Bekijk hier het bestemmingsplan.
 
Nog andere vragen of je interesse tonen? Wij helpen u graag!
 
Vraagprijs € 240.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg
 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 240.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 4090 m² Kadasteroppervlakte 4090 m² Kadastrale gegevens Gemeente Bemmel Sectie A Perceelnummer 473 Oppervlakte 4090 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Bergerdensestraat, 6681 LK Bemmel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.